Miért kerül többe a kistermelői, kézműves vagy biointenzív élelmiszer?
Miért kerül többe a kistermelői, kézműves vagy biointenzív élelmiszer? És miért fontosabbak a kosárközösségek, mint valaha?
Őstermelői tevékenységemet 2020-ban kezdtem. Elsősorban tyúkokkal és fürjekkel foglalkozom, amelyek tojásait értékesítem. A portánkon megtalálhatóak még holland törpekecskék, birkák, valamint tíz kutya és néhány macska teszi boldoggá a mindennapjainkat. Tojásaink fogyasztásához szeretettel kívánok jó étvágyat!
NAGYSZÜLEINK NYOMDOKAIT KÖVETVE KEZDTÜNK BELE 5 ÉVVEL EZELŐTT GAZDASÁGUNK KIÉPÍTÉSÉBE ZALAUDVARNOKON. ÁLTALUNK TERMESZTETT ZÖLDSÉGEK ÉS SAJÁT MAGUNK ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT TERMÉKEK FOLYAMATOS BŐVÜLÉSÉVEL HOZZUK EL VEGYSZERMENTES KÍNÁLATUNKAT, FELHÍVVA VEVŐINK FIGYELMÉT AZ EGÉSZSÉGÜK MEGTARTÁSÁRA ÉS FOLYAMATOS JAVÍTÁSÁRA. - A kertben rengeteg finomság alapanyagként és feldolgozva kerül az üvegekbe-
Miért kerül többe a kistermelői, kézműves vagy biointenzív élelmiszer? És miért fontosabbak a kosárközösségek, mint valaha?