A visszahozott, kimosott joghurtos üvegeket a következő vásárláskor beszámítjuk 250Ft/db áron. Így a joghurt ára darabonként 700,-Ft.-ra mérséklődik. (Magában az üveg visszaváltására nincs lehetőség) A joghurt egy savanyított tejtermék, amelyet élő thermofil baktériumkultúrák segítségével fermentálunk. Hogyan készül? A tejet pasztörizáljuk. Oltási hőmérsékletre hűtjük. Hozzáadjuk az élő baktériumkultúrákat. A baktériumok a tejcukrot (laktóz) tejsavvá alakítják – ettől lesz sűrű és savanykás. Főbb előnyei Jótékony hatás a bélflórára: az élőflórás joghurt probiotikumokat tartalmaz. Könnyebben emészthető, mint a tej: a laktóz nagy része lebomlik az erjedés során. Kalcium- és fehérjnagyeforrás: támogatja a csontokat és az izomműködést. Immunrendszer támogatása: bizonyos élő baktériumok pozitív hatást gyakorolhatnak az immunműködésre.
A visszahozott, kimosott joghurtos üvegeket a következő vásárláskor beszámítjuk 250Ft/db áron. Így a joghurt ára darabonként 700,-Ft.-ra mérséklődik. (Magában az üveg visszaváltására nincs lehetőség) A joghurt egy savanyított tejtermék, amelyet élő thermofil baktériumkultúrák segítségével fermentálunk. Hogyan készül? A tejet pasztörizáljuk. Oltási hőmérsékletre hűtjük. Hozzáadjuk az élő baktériumkultúrákat. A baktériumok a tejcukrot (laktóz) tejsavvá alakítják – ettől lesz sűrű és savanykás. Főbb előnyei Jótékony hatás a bélflórára: az élőflórás joghurt probiotikumokat tartalmaz. Könnyebben emészthető, mint a tej: a laktóz nagy része lebomlik az erjedés során. Kalcium- és fehérjnagyeforrás: támogatja a csontokat és az izomműködést. Immunrendszer támogatása: bizonyos élő baktériumok pozitív hatást gyakorolhatnak az immunműködésre.