Madártej 40ml (100% natúr chili szósz) Nagyon erős! Na nem az a klasszikus habos babos finomság, ami először eszünkbe jut a név hallatán! Igazából a színe stimmel, de ha véletlenül még is nagyobb adagot kóstolnál, valószínűleg úgy érzed majd hogy akár repülni is tudnál!( A hűtőig biztos!) A sárga moruga és jolokia karakteres ízét a fatalii próbálja némileg enyhíteni! Sokak szerint isteni zamata van! T.S.M. Yellow chili, Naga Joloika Yellow chili, Fatalii Yellow chili
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!
Újabb szuperélelmiszerrel leplek meg Benneteket! Mi mindenre jó a MÁKOLAJ? Ez az aranyszínű olaj nemcsak finom, hanem tele van kalciummal, E-vitaminnal és értékes omega-6 zsírsavakkal, amelyek hozzájárulnak az erős csontokhoz, a szép bőrhöz és az egészséges szívhez. Segíthet a csontritkulás megelőzésében Támogatja az idegrendszert és a nyugodt alvást Antioxidánsai lassíthatják az öregedést Salátákhoz, turmixokhoz, de akár bőrápolásra is használható! Egy apró kanálnyi mákolaj naponta és máris tettél valamit az egészségedért! Te próbáltad már? Hűtőben javasolt tárolni!
300 g Mákos babkánk vajjal és madre kovásszal készül, lassú kelesztéssel a legjobb íz és a hosszú eltarthatóság érdekében. Összetevők: árpa maláta, baracklekvár, búzaliszt, búza maláta, citrom, cukor, mák, madre kovász, tejpor, tojás, só, sütőélesztő, vaj, víz Allergén: glutén, tejcukor, tejfehérje, tojás
Lassú csíráztatású malátából, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű malátaecet. Kitűnően használható halakhoz, burgonyához, zöldségekhez és savanyításra. Nem tartalmaz adalékanyagokat. Összetevők: 100% malátaecet. Szűretlen.
Frissen préselt málnaléből, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű málnaecet. Salátákhoz, húsokhoz, vagy akár fagylalthoz esetleg higítva üdítő italként... Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem adalékanyagokat. Összetevők: 100% málnaecet, főzéssel besűrített málnamust, főzéssel besűrített almamust. Nem pasztőrözött, szűretlen, ezért használat előtt fel kell rázni. Hosszú tárolás alatt az ecet tetején ecetanya alakulhat ki.
Kitűnő minőségű alapanyagokból, hagyományos kézműves módszerrel készült gyógynövény szirup, speciális pasztőrözéssel tartósítva. Összetevők:Fehér mályva (althaea officinalis10gr/l) vizes oldata, cukor, eper (30%), citrom (10%), citromsav. Nem tartalmaz tartósítószert és színezéket. 200ml.
Kizárólag csak natúr termékeket készítünk, így tehát csak az adott magból készülnek, se ízesítés, se tartósítás, sem bármi más adalékanyagot nem tartalmaznak. 100% -ban a címkén feltüntetett mag kenhető állagú termékét forgalmazzuk. A mandulavaj az egyike az ásványi anyagokban leggazdagabb magvajaknak. A csontjaink erőssége szempontjából jóval több fontos ásványi anyagot tartalmaz, mint a földimogyoróvaj. Így gazdag kalciumban, magnéziumban, mangánban és foszforban is. 2 evőkanálnyi mandulavaj a napi E vitamin szükségletünk 50 %-át tartalmazza. Az E vitamin nélkülözhetetlen antioxidáns, mely fontos a szemünk és szívünk egészségének védelmében. A benne található zsírok 2/3-a egyszeresen telítetlen zsírsav. A mandulavaj az egyik leggazdagabb rostokban, a legkisebb a telített zsírsavak aránya, és képes lehet a koleszterin panelt a minél egészségesebb arányban tartani.