Közel tíz éve élek Zala megyében. Kallósdon a szőlőhegyen lakom és itt gazdálkodom több, mint fél hektáron. Termékeim alapanyaga kizárólag a vegyszermentesen termelt zöldségeim, gyümölcseim és gabonám.
Közel tíz éve élek Zala megyében. Kallósdon a szőlőhegyen lakom és itt gazdálkodom több, mint fél hektáron. Termékeim alapanyaga kizárólag a vegyszermentesen termelt zöldségeim, gyümölcseim és gabonám.
Frissen préselt feketeribiszke-léből, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű feketeribiszke-ecet. Salátákhoz, húsokhoz, vagy akár fagylalthoz esetleg higítva üdítő italként... Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem adalékanyagokat. Összetevők: 100% feketeribiszke-ecet, főzéssel besűrített feketeribiszke-must, főzéssel besűrített almamust. Nem pasztőrözött, szűretlen, ezért használat előtt fel kell rázni. Hosszú tárolás alatt az ecet tetején ecetanya alakulhat ki. 200ml
Lassú csíráztatású malátából, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű malátaecet. Kitűnően használható halakhoz, burgonyához, zöldségekhez és savanyításra. Nem tartalmaz adalékanyagokat. Összetevők: 100% malátaecet. Szűretlen.
Frissen préselt málnaléből, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű málnaecet. Salátákhoz, húsokhoz, vagy akár fagylalthoz esetleg higítva üdítő italként... Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem adalékanyagokat. Összetevők: 100% málnaecet, főzéssel besűrített málnamust, főzéssel besűrített almamust. Nem pasztőrözött, szűretlen, ezért használat előtt fel kell rázni. Hosszú tárolás alatt az ecet tetején ecetanya alakulhat ki.
Kitűnő minőségű alapanyagokból, hagyományos kézműves módszerrel készült gyógynövény szirup, speciális pasztőrözéssel tartósítva. Összetevők:Fehér mályva (althaea officinalis10gr/l) vizes oldata, cukor, eper (30%), citrom (10%), citromsav. Nem tartalmaz tartósítószert és színezéket. 200ml.