Friss, egészséges gyümölcsökből készült, mindenféle adalék (kén, tartósítószerek) nélkül.
Friss, egészséges gyümölcsökből készült, mindenféle adalék (kén, tartósítószerek) nélkül.
Akácmézünk bio minősítéssel rendelkezik. A Dél- Balatoni Méhész egyesület által meghirdetett IV. Regionális Mézverseny pontozó bíráinak értékelése alapján Arany minősítésben részesült és a Békés Megyei Méhész Egyesület által meghirdetett " Év méze 2024" verseny értékelése alapján Ezüst fokozatú elismerésben részesült. Világos aranyló színe és lágy, selymes íze miatt nagyon kedvelt méz fajta. Sokáig folyékony állapotában marad. A Magyarországon termelt akácméz Hungarikumnak számít. Felső légúti megbetegedésekre és immunerősítésre ajánlott. Méregtelenít, erősen roborálja a szervezetet,gyulladás csökkentő. Jó köhögés csillapító és köptető hatású. Természetes antibiotikumként ismert.
Akácmézünk bio minősítéssel rendelkezik. A Dél- Balatoni Méhész egyesület által meghirdetett IV. Regionális Mézverseny pontozó bíráinak értékelése alapján Arany minősítésben részesült és a Békés Megyei Méhész Egyesület által meghirdetett " Év méze 2024" verseny értékelése alapján Ezüst fokozatú elismerésben részesült. Világos aranyló színe és lágy, selymes íze miatt nagyon kedvelt méz fajta. Sokáig folyékony állapotában marad. A Magyarországon termelt akácméz Hungarikumnak számít. Felső légúti megbetegedésekre és immunerősítésre ajánlott. Méregtelenít, erősen roborálja a szervezetet,gyulladás csökkentő. Jó köhögés csillapító és köptető hatású. Természetes antibiotikumként ismert.
Akácmézünk bio minősítéssel rendelkezik. A Dél- Balatoni Méhész egyesület által meghirdetett IV. Regionális Mézverseny pontozó bíráinak értékelése alapján Arany minősítésben részesült és a Békés Megyei Méhész Egyesület által meghirdetett " Év méze 2024" verseny értékelése alapján Ezüst fokozatú elismerésben részesült. Világos aranyló színe és lágy, selymes íze miatt nagyon kedvelt méz fajta. Sokáig folyékony állapotában marad. A Magyarországon termelt akácméz Hungarikumnak számít. Felső légúti megbetegedésekre és immunerősítésre ajánlott. Méregtelenít, erősen roborálja a szervezetet,gyulladás csökkentő. Jó köhögés csillapító és köptető hatású. Természetes antibiotikumként ismert.
Akácmézünk bio minősítéssel rendelkezik. A Dél- Balatoni Méhész egyesület által meghirdetett IV. Regionális Mézverseny pontozó bíráinak értékelése alapján Arany minősítésben részesült és a Békés Megyei Méhész Egyesület által meghirdetett " Év méze 2024" verseny értékelése alapján Ezüst fokozatú elismerésben részesült. Világos aranyló színe és lágy, selymes íze miatt nagyon kedvelt méz fajta. Sokáig folyékony állapotában marad. A Magyarországon termelt akácméz Hungarikumnak számít. Felső légúti megbetegedésekre és immunerősítésre ajánlott. Méregtelenít, erősen roborálja a szervezetet,gyulladás csökkentő. Jó köhögés csillapító és köptető hatású. Természetes antibiotikumként ismert.
hipoallergén ökológiai magyar mezőgazdaságból származó rizs alacsony arzén tartalom, emiatt kisgyermekek is fogyaszthatják magas rosttartalom segíti az emésztőrendszer normál működését vitaminok: B1, B2, B3, B6, E ásványi anyagok: foszfor, magnézium, cink, kálium, szelén omega 3-és 6 zsírsavakat tartalmaz, ami elengedhetetlen az egészséges szív- és érrendszer működéséhez. a γ-oryzanol antioxidáns jótékony hatással van a koleszterinszintre sokoldalúan, egyszerűen felhasználható a konyhában. Bio termékek vásárlásával csökkentheted ökológiai lábnyomodat Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1469 KJ/347 kcal Zsír: 3 g amelyből telített zsírsavak: 0,53 g Szénhidrát: 69 g amelyből cukrok: 1,2 g Rost: 6,3 g Fehérje: 7,8 g Só: < 0,1 g Hogyan használd ? Főzés előtt mosd meg a rizst. Lehetőség szerint olíva olajon pirítsd meg, sózd, öntsd fel 3-szor annyi vízzel, mint amennyi a rizs mennyisége. Forrald fel, majd tedd alacsony hőfokra a tűzhely hőfokját és fedd le. 35-40 percet alatt kész a gluténmentes magyar barna rizs ! Extra tipp: A bio barna rizs nem csak köretként használhatod, hanem akár levesbetétként is. Kiszerelés 1 kg
Bio Valoryz Köles: hipoallergén ökológiai magyar mezőgazdaságból származó köles alacsony kadmium tartalom, emiatt kisgyerekek is fogyaszthatják jelentős fehérje és rostforrás vitaminok: B-vitaminok ásványi anyagok:kálcium, magnézium, vas sokoldalúan, egyszerűen felhasználható a konyhában bio termékek vásárlásával csökkentheted ökológiai lábnyomodat Ellenőrizte a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápérték 100 g termékben Energia: 1470 Kj/ 384 kcal Zsír: 5,3 g amelyből telített zsírsavak: 0,9 g Szénhidrát: 56,8 g amelyből cukrok: 0,3 g Fehérje: 14,3 g Élelmi rost: 8,1 g Só: 0,03 g Hogyan használd ? Főzés előtt mosd meg a kölest. Lehetőség szerint olíva olajon pirítsd meg, sózd, öntsd fel 3-szorr annyi vízzel, mint amennyi a köles mennyisége. Forrald fel, majd tedd alacsony hőfokra a tűzhely hőfokját és fedd le. 15-20 percet alatt kész a gluténmentes magyar bio köles! Kiszerelés 1 kg
A Bio Valoryz „A” minőségű fehér rizs előnyei: hipoallergén ökológiai magyar mezőgazdaságból származó rizs alacsony arzén tartalom, emiatt kisgyerekek is fogyaszthatják vitaminok: B1, B2, B3, B6, E ásványi anyagok: foszfor, magnézium, cink, kálium, szelén sokoldalúan, egyszerűen felhasználható a konyhában bio termékek vásárlásával csökkentheted ökológiai lábnyomodat Ellenőrizte a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1486KJ/350 kcal Zsír: 0,8 g amelyből telített zsírsavak: < 0,2 g Szénhidrát: 78 g Fehérje: 7,2 g Só: < 0,1 g Hogyan használd ? Főzés előtt mosd meg a rizst. Lehetőség szerint olíva olajon pirítsd meg, sózd, öntsd fel 2-szer annyi vízzel, mint amennyi a rizs mennyisége. Forrald fel, majd tedd alacsony hőfokra a tűzhely hőfokját és fedd le. 10-15 percet alatt kész a gluténmentes magyar fehér rizs ! Extra tipp: A Fehér rizst nem csak köretként használhatod, hanem sűrítésre és levesbetétként is kiváló ! Kiszerelés 1 kg
A bodza népi gyógyászati hatása A fekete bodza virága köhögés- és fájdalomcsillapító, immunerősítő és izzasztó hatású. Jellegzetes illatú. Nagyanyáink gyógyító teakeverékeinek elengedhetetlen alapanyaga. Bogyója enyhén hashajtó, magas flavonoid, vas, kálium, kálcium, magnézium tartalmú. A benne található C-vitamin tartalma duplája a citrusfélékhez képest. Tartalmaz még fontos ásványi anyagokat és mikroelemeket is. Összetevők Víz, cukor, bodzavirág, bodzabogyó, citromlé. Ajánlott felhasználása Limonádéba cukor helyett javasoljuk, vízzel vagy szódával hígítva, koktélokba adagolva is fogyasztható. Süteményekre öntetként, illetve cukor helyett alapanyagként is felhasználható.