Piros szőlőből
A piros szőlő antioxidánsokban, flavonoidokban különösen gazdag gyümölcs. A táplálkozástudomány elsősorban a szív és keringési rendszerre gyakorolt jótékony hatását emeli ki. Fogyókúrázók is előszeretettel fogyasztják.
A kíméletes gyártástechnológiánkkal sikerült megőrizni a szőlő értékes zamatát. Finom, édes leve szódával hígítva, fröccsként is fogyasztható vagy akár csípős 'murcivá' is érlelhető.
Piros szőlőből
A piros szőlő antioxidánsokban, flavonoidokban különösen gazdag gyümölcs. A táplálkozástudomány elsősorban a szív és keringési rendszerre gyakorolt jótékony hatását emeli ki. Fogyókúrázók is előszeretettel fogyasztják.
A kíméletes gyártástechnológiánkkal sikerült megőrizni a szőlő értékes zamatát. Finom, édes leve szódával hígítva, fröccsként is fogyasztható vagy akár csípős 'murcivá' is érlelhető.