Mások ezeket rendelték
Gyümölcs joghurt (eper) + 250ft üveg betétdíj
A visszahozott, kimosott joghurtos üvegeket a következő vásárláskor beszámítjuk 250Ft/db áron. Így a joghurt ára darabonként 700,-Ft.-ra mérséklődik. (Magában az üveg visszaváltására nincs lehetőség) A joghurt egy savanyított tejtermék, amelyet élő thermofil baktériumkultúrák segítségével fermentálunk. Hogyan készül? A tejet pasztörizáljuk. Oltási hőmérsékletre hűtjük. Hozzáadjuk az élő baktériumkultúrákat. A baktériumok a tejcukrot (laktóz) tejsavvá alakítják – ettől lesz sűrű és savanykás. Főbb előnyei Jótékony hatás a bélflórára: az élőflórás joghurt probiotikumokat tartalmaz. Könnyebben emészthető, mint a tej: a laktóz nagy része lebomlik az erjedés során. Kalcium- és fehérjnagyeforrás: támogatja a csontokat és az izomműködést. Immunrendszer támogatása: bizonyos élő baktériumok pozitív hatást gyakorolhatnak az immunműködésre.
Zsemle 3 db
Teljes kiőrlésű lisztből, búzalisztből és zsírból készült kovászos zsemle Összetevők: búzaliszt, kovász, sertészsír, só, sütőélesztő, teljes kiőrlésű liszt, víz Allergén: glutén
Hajdinás
600 g Hajdinás: Gazdag ízvilágú kenyér különlegesség, hajdina lisztből és tönkölylisztből készült hagyományos kovászos technológiával 36 óra alatt. Élesztőt, tejet, és tojást nem tartalmaz. Összetevők: búzaliszt, hajdinaliszt, kovász, pirított árpamaláta, só, tönkölyliszt, víz Allergén: glutén

