Agria télálló parázsburgonya – a zalai dombok ajándéka
Ismerd meg az Agria télálló parázsburgonyát, amely méretében kisebb ugyan, mint a klasszikus étkezési burgonya, de ízében és felhasználhatóságában annál nagyobb örömöt ad.
Sárga héja és mélyen sárga húsa nemcsak gyönyörű, hanem igazán karakteres, telt ízt is rejt.
Ez az apróbb méretű burgonya tökéletes választás:
• főtt burgonyához
• sült krumplihoz
• steak burgonyához
• hétköznapi és ünnepi ételekhez egyaránt
Zala megye termőföldjéből, szeretettel
A parázsburgonya Zala megye szívében, Bezeréd domboldalain terem – ott, ahol a természet még valóban együtt lélegzik az emberrel.
A termesztés nálunk nem a mennyiségről, hanem a gondosságról, odafigyelésről és a föld tiszteletéről szól.
A talajt sosem használjuk ki – inkább visszatápláljuk, amit ad.
Így kapjuk azt a termést, amelyben a jó gazda módjára végzett munka minden ereje benne van.
Kézzel válogatva, ráadásul kétszer
A krumpli minden szemét gondos kezek válogatják át – nem is egyszer, hanem két alkalommal.
Agria télálló parázsburgonya – a zalai dombok ajándéka
Ismerd meg az Agria télálló parázsburgonyát, amely méretében kisebb ugyan, mint a klasszikus étkezési burgonya, de ízében és felhasználhatóságában annál nagyobb örömöt ad.
Sárga héja és mélyen sárga húsa nemcsak gyönyörű, hanem igazán karakteres, telt ízt is rejt.
Ez az apróbb méretű burgonya tökéletes választás:
• főtt burgonyához
• sült krumplihoz
• steak burgonyához
• hétköznapi és ünnepi ételekhez egyaránt
Zala megye termőföldjéből, szeretettel
A parázsburgonya Zala megye szívében, Bezeréd domboldalain terem – ott, ahol a természet még valóban együtt lélegzik az emberrel.
A termesztés nálunk nem a mennyiségről, hanem a gondosságról, odafigyelésről és a föld tiszteletéről szól.
A talajt sosem használjuk ki – inkább visszatápláljuk, amit ad.
Így kapjuk azt a termést, amelyben a jó gazda módjára végzett munka minden ereje benne van.
Kézzel válogatva, ráadásul kétszer
A krumpli minden szemét gondos kezek válogatják át – nem is egyszer, hanem két alkalommal.
-
Először a földön, közvetlenül szedéskor.
-
Másodszor a pajtában, ahol minden szem újra méret és minőség szerint kerül külön zsákba.
Ennek köszönhetően hozzád csak a legszebb, legjobb minőségű Agria parázsburgonya jut el.