Közel tíz éve élek Zala megyében. Kallósdon a szőlőhegyen lakom és itt gazdálkodom több, mint fél hektáron. Termékeim alapanyaga kizárólag a vegyszermentesen termelt zöldségeim, gyümölcseim és gabonám.
Közel tíz éve élek Zala megyében. Kallósdon a szőlőhegyen lakom és itt gazdálkodom több, mint fél hektáron. Termékeim alapanyaga kizárólag a vegyszermentesen termelt zöldségeim, gyümölcseim és gabonám.
Frissen préselt feketeribiszke-léből, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű feketeribiszke-ecet. Salátákhoz, húsokhoz, vagy akár fagylalthoz esetleg higítva üdítő italként... Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem adalékanyagokat. Összetevők: 100% feketeribiszke-ecet, főzéssel besűrített feketeribiszke-must, főzéssel besűrített almamust. Nem pasztőrözött, szűretlen, ezért használat előtt fel kell rázni. Hosszú tárolás alatt az ecet tetején ecetanya alakulhat ki. 200ml
Lassú csíráztatású malátából, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű malátaecet. Kitűnően használható halakhoz, burgonyához, zöldségekhez és savanyításra. Nem tartalmaz adalékanyagokat. Összetevők: 100% malátaecet. Szűretlen.
Frissen préselt málnaléből, hagyományos Orleans-i módszerrel erjesztett, tölgyfa hordós érlelésű málnaecet. Salátákhoz, húsokhoz, vagy akár fagylalthoz esetleg higítva üdítő italként... Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem adalékanyagokat. Összetevők: 100% málnaecet, főzéssel besűrített málnamust, főzéssel besűrített almamust. Nem pasztőrözött, szűretlen, ezért használat előtt fel kell rázni. Hosszú tárolás alatt az ecet tetején ecetanya alakulhat ki.